OVER FAMILY Oude Wetering

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Oude Wetering

Blijf gezellig eten bij Family Oude Wetering of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Oude Wetering kom je thuis! Hier ben je altijd welkom, is het gezellig en staat er altijd wel iets lekkers voor je klaar. Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten. Blijf een hapje eten in ons gezellige eethuis, laat je favoriete Family gerecht bezorgen of neem jouw lekkerste Family maaltijd mee naar huis om er thuis van te genieten: het kan allemaal.  

Bij Brian en Xiao staat de deur bijna altijd voor je open. Family Cozijn in Oude Wetering vind je vlak bij het Braassemermeer. Kom eens langs varen en proef onze heerlijke premium burgers, deze zijn een ware favoriet in Oude Wetering en omstreken.  

Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel. Of je nu komt om heerlijk te lunchen, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel of om met elkaar ‘s avonds een hapje te eten, bij Family Cozijn ben je aan het juiste adres.  

Wij hebben een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Proef bijvoorbeeld eens één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of kies eens voor wat anders en ga voor een overheerlijke pizza. We hebben een zeer uitgebreide pizzakaart met bijna pizza's waar jij jouw favoriet uit mag kiezen. Heerlijk om af te halen of online te bestellen.  

Sluit je maaltijd af met een verdraaid lekker ijsje, we hebben allerlei lekkere sundae specials om van te genieten.  

Family Oude Wetering biedt voor iedereen iets lekkers, zo is bestellen bij Family voor iedereen een feestje.  

Kom je snel een keertje genieten van onze Family specialiteiten?  

“De absolute aanrader, welke je echt eens geproefd moet hebben zijn onze Family's Favorieten premium burgers. Deze zijn populair in Oude Wetering en omstreken." 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Oude Wetering staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion